test
test
Orah indijski peceni rinfuz
150.00 RSD / pak 100 gU semenu je sva energija biljke i tu su koncentrisani svi hranljivi sastojci koji su neophodni biljci za rast i razvoj, pa su semenke energetski veoma bogate i posebno se preporučuju kod mentalnih naprezanja i korišćenja kompjutera, učenicima i studentima i kod izuzetnih intelektualnih aktivnosti. Semenje generalno sadrži visok procenat fosfora, čak 20 puta više od ribljeg mesa, koje je poznato po visokom sadržaju fosfora.
Pasta paccheri di gragnano 500g
Pasta di Gragnano IGP 100% proizvedena u Italiji, bronzana i sušena na niskoj temperaturi. Proizvedeno od ljuspica tvrde pšenice ekskluzivnog italijanskog porekla, proizvedeno u trogodišnjem procesu branja.
Pasta rigatoni IGP 500g
150.00 RSD / pak 100 gRučno izrađena italijanska pasta vrhunskog kvaliteta! / Testenina se proizvodi laganim postupkom sušenja, koristeći italijansku kašu od tvrde biologico pšenice visokog kvaliteta uzgajane u najpoznatijoj regiji Gragnano. / Pasta prepoznatljivog ukusa i nenadmašne čvrstine.
Pasta penne rigate IGT 500g
150.00 RSD / pak 100 gRučno izrađena italijanska pasta vrhunskog kvaliteta! / Testenina se proizvodi laganim postupkom sušenja, koristeći italijansku kašu od tvrde biologico pšenice visokog kvaliteta uzgajane u najpoznatijoj regiji Gragnano. / Pasta prepoznatljivog ukusa i nenadmašne čvrstine.
Pasta linguine di gragnano IGP 500g
1,500.00 RSDRučno izrađena italijanska pasta vrhunskog kvaliteta! / Testenina se proizvodi laganim postupkom sušenja, koristeći italijansku kašu od tvrde biologico pšenice visokog kvaliteta uzgajane u najpoznatijoj regiji Gragnano. / Pasta prepoznatljivog ukusa i nenadmašne čvrstine.
Pasta lumaconi giganti IGP 500g
150.00 RSD / pakRučno izrađena italijanska pasta vrhunskog kvaliteta! / Testenina se proizvodi laganim postupkom sušenja, koristeći italijansku kašu od tvrde biologico pšenice visokog kvaliteta uzgajane u najpoznatijoj regiji Gragnano. / Pasta prepoznatljivog ukusa i nenadmašne čvrstine.
Pasta mezzi paccheri rigati IGP 500g
150.00 RSD / pak 100 gGragnano u provinciji Napulj je apsolutno grad testenina, ovde se proizvodi najbolja testenina u Italiji, umetnost kvalitetne zanatske izrade testenina prenosi se generacijama. Najbolje pažljivo odabrani griz od durum pšenice, sporo sušenje po Cirillo metodi i vekovno iskustvo daju život testeninama vrhunskog kvaliteta, jedinstvenog ukusa. Bronzana matrica je ista kao i pre vekova, kako bi se zagarantovala hrapavost testenina. Sušenje se takođe odvija prema drevnoj tradicionalnoj metodi Gragnano, Cirillo metodi koja rekonstruiše ono što se pre više od sto godina dogodilo na ulicama grada Kampanije kada je testenina bila postavljena na drvene okvire i izložena suncu i vetrovima obale, ostavljajući polako sušite testenine.
Iberico pork piglet
1,500.00 RSDSvinjski kotleti Iberico sečeni su od slabine, svinje rase Iberico. Ove svinje “pata negra” se tove žirom na plodnim livadama Španije, što rezultira divnim mirisom mesa, orašasto-slatkim ukusom, visoke mekoće. Zbog svoje delikatnosti, ove kotlete treba kuvati na srednjoj vatri, a masnoću ne treba uklanjati. Pecite ih na roštilju ili pržite na roštilju. Po izboru, na vrh pokapajte sos od voća, balzamika ili malo vina, poslužite sa prilogom d mediteranskog povrća za pravi ukus dobrog života!
Gramina koziji sir halumi
150.00 RSD / pak 100 gGramina sirevi u sebi spajaju lepotu osunčanih livada, miris cvetnih trava, bogatstvo listopadnih šuma,
resku hladnoću planinskih izvora, oštrinu gorskih vetrova i punoću svežeg kozjeg i ovčijeg mleka.
Gramina koziji sir u maslinovom ulju
150.00 RSD / pak 100 gGramina sirevi u sebi spajaju lepotu osunčanih livada, miris cvetnih trava, bogatstvo listopadnih šuma,
resku hladnoću planinskih izvora, oštrinu gorskih vetrova i punoću svežeg kozjeg mleka.